Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Komşukalp
Komşukalp

TEK KISİLİK AŞK

Yorum

TEK KISİLİK AŞK

( 1 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

772

Okunma

TEK KISİLİK AŞK

TEK KİŞİLİK AŞK

KALBİM;
FEMİNİST MUTFAĞINDA ,
AŞÇI BAŞI..

YÜREĞİM;
MAHKUMLAR KOĞUŞUNDA,
GARDİYAN.

ELİMDE,
PİŞMANLIK DİLEKÇESİ.

GÖZLERİMDE,
UMUTSUZLUK İŞKENCESİ..

BENIMKSIDE,
TEK KİŞİLİK,
AŞK ÇİLESİ.



Bilent Atalay
12/04/1997
İstanbul

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Tek kısilik aşk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tek kısilik aşk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TEK KISİLİK AŞK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Suat Zobu
Suat Zobu, @suat-zobu
31.12.2018 16:38:19
Yeni yılda sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun. Selamlar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL