İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
Komşukalp
Komşukalp

GÖLE GARINDA

Yorum

GÖLE GARINDA

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

721

Okunma

GÖLE GARINDA

GÖLE GARINDA

Aklındaki gibi;
Seviyorum, seni.

Hayalimdeki gibi;
Özlüyorum, seni.

Aklındaki gibi;
Sarıyorum, seni.

Seni bekliyorum,
Göle garında.

Eskimiş önlüğünle ;
Islak çoraplarınla,
Yırtık düşlerinle,
Delik deşik, hecelerinle,
Üşümüş ellerinle..

Seni bekliyorum,
Göle garında.

Orta çayda, yürüyorum..

Kar’da’ki; izlerinle,
Sessizliğe dalıyorum.

Ay yüzünde ki; yaşımızla,
Dilinde’ ki, türkümüzle.

Seni bekliyorum,
Göle garında.

Hiç bilmediğim;
Kar’la toprak gibi,
Sarıyorum seni.

Eylülde; Gamzelerimle,
Öpüyorum seni,
Özledim diyemiyorum..

Seni bekliyorum,
Göle garında.


Bilent Atalay
20 / 04 / 1994
Göle.


Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Göle garında Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Göle garında şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖLE GARINDA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL