Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
arabanli
arabanli

NEDEN

Yorum

NEDEN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

823

Okunma

NEDEN

NEDEN


Yalnızlığın suspus olduğu akşamlarda

Hani vardır ya suyun durduğu

Ayın ısıtmadığı gecelerde sen gelirsin aklıma

Senli günler gelir senli geceler senli akşamlar

Hani şu sensiz geçen hani nefessiz geçen

Hani şu her baharın zemheriye döndüğü beş yıl var ya

Çok şey öğretti bana

Anladım ki hiçbir dağ özlemimi gömecek kadar büyük değil

Ve hiçbir deniz sevdamı anlatacak kadar

Ve sensiz geçen şu ömrümün en uzun ayazında

Aklımda olan tek şey vardı

NEDEN (??)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Neden Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Neden şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NEDEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL