İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
(:SUSKUN:)
(:SUSKUN:)

17.YAŞ GÜNÜM

Yorum

17.YAŞ GÜNÜM

( 3 kişi )

3

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

2244

Okunma

17.YAŞ GÜNÜM

17.YAŞ GÜNÜM

İŞTE YİNE 17. YAŞ GÜNÜM...
NEDE ÇABUK GELDİ.
DAHA KÜCÜKKEN ŞİMDİ ...
KOSKOCA 17 . YAŞ GÜNÜM ...
ÜLKÜ...
ARTIK KÜÇÜK DEYİLSİN ...
DOĞRUYU, YANLIŞI...
AYIRACAK YAŞTASIN ... İŞTE,
SENİN 17. YAŞ GUNUN .
NE MUTLU BANA ...
SEVENİM SEVİLENİM VAR,
İŞTE 17 YAŞ GUNUM...
ARTIK 17 YASINDAYIM.

DOGUMGUNUM 5 ARALIK

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

17.yaş günüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz 17.yaş günüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
17.YAŞ GÜNÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
3.12.2018 12:38:21
Şair dostu;
Duygu yüklü çok güzel bir şiir, yüreğinize sağlık...
Şiir yüce bir duygu...
....................................Saygı ve selamlar.
Aşk_ı Bahar
Aşk_ı Bahar, @ask-i-bahar
30.11.2018 13:51:49
Nice yıllara:) her daim Rabbim gönül güzelliği versin sana..
NAZLIM CAN
NAZLIM CAN, @nazlim-can
30.11.2018 12:53:10
5 puan verdi
nice nice yıllara ülküye her zaman huzurlu mutlu olsun
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL