Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
feride
feride

ATASÖZLERi De DüŞüNSÜN

Yorum

ATASÖZLERi De DüŞüNSÜN

( 2 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1076

Okunma

ATASÖZLERi De DüŞüNSÜN

Görünen köy klavuz istemezmiş
Kim demiş herşey gördüğümüzdedir
Hakikat bizim göremediklerimizdedir
Gördüklerin yalnızca bir eylemdir
Onu gerçekleştiren sence nedir
Sana dokunmayan yılan bin yaşasaymış
Umrunda değil mi o yılan kimleri zehirlemiş
Bir de bakmışsın bir tek yem sen kalmışsın
Seni de en son bin yaşasın dediğin yemiş
Feride CEYLAN

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Atasözleri de düşünsün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Atasözleri de düşünsün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ATASÖZLERi De DüŞüNSÜN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
bhdr
bhdr, @bhdr
12.11.2018 19:39:27
5 puan verdi
..Bazen bende atasözlerinin de düşünmesi gerektiğini düşünüyorum. Örneğin; " davulun sesi, uzaktan hoş gelir " bence hiçte... Ama "damlaya damlaya göl olur" bu doğrudur. "Üzüm üzüme baka baka kararır";; insan hem bir birinden örnek alır hemde birbirine baktıklarında sinirlenebilir. Mana budur.

Sizi tebrik ederim güzel değinmeydi

Saygı selam ile

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL