Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
Bir Zarif Hasret
Bir Zarif Hasret

Ahh Hafız;

Yorum

Ahh Hafız;

( 3 kişi )

2

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

2990

Okunma

Ahh Hafız;

Ahh Hafız;



Maziye Nazar Ediyor Mazi Derelerinde
Anılarda Dolanıyorum Ahh’lar İle Oh’lar İle..!
Kâh Ağlıyorum
Kâh Göz Yaşı İle Tebessümü Kuşanıyorum..!

“Evet her insan, kendi vücudunun mahvolması ile müteellim olduğu gibi; hanesinin harab olması ile de elem çekiyor. Ve vatanının bozulması ile gayet müteessir oluyor. Ahbabının firak ve vefatıyla derinden derine kalbi acıyor.

Dünya kadar büyük, has ve hususî dünyasının zeval ve firak ve âhirde tamamen mahvolmasını düşünmesi, manevî bir cehennem gibi ruhunu ve vicdanını yandırıyor.”


Sözleri Asrın İmamının Kalbime Tercüman Oluyor..!

Sonra Yine “Kişi Sevdiği İle Beraberdir”. Mujdesi Andelib-i Zişan Efendimizin Sav. Müteessir Olan Ruhumu Müferrah Ediyor..

Siz Önden Gittiniz Bizde Geleceğiz Ey Ehli Kubur Diyerek Mütebessim Oluyorum Rabbimin Rahmetine ..!

Haza Min Fadly Rabbiy..!
“Bu Rabbimin Bize Ihsanıdır ” Diyorum..!

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Ahh hafız; Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ahh hafız; şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ahh Hafız; şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
bilge
bilge, @bilge1
9.1.2019 21:53:05
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
7.11.2018 10:05:32
Gönül dostu;
Şiiriniz; duyguların dili, sevgi şelalesinin sesidir...
Şiir yaşam biçimimizdir…
...........................................Saygı ve selamlar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL