Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
erdenender
erdenender

Uykudan Önce

Yorum

Uykudan Önce

( 3 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

695

Okunma

Uykudan Önce

Bırak kalsın benimle düşüncelerim
Ben mi dönerim, dünya mı döner kendince
Nasıl tamamlanır yarım kalmış hecelerim
Sessizlik alıp beni götürünce

Henüz hazır değilim, beklemeliyim
Bir umut, doğurur belki bana gece
İçimden bir ışık daha göğe eklemeliyim
Karanlık üstümü örtmeden önce

Bir bardak su gibi çalkanır duygularım
Kimi karaya vurur
Kimi kudurur... Ve daha da kudurur

İlk ve son gemisi kalkmakta biten bir günün
Eksiksiz binmiştir umarım bütün yolcularım
Göz kapaklarım, artık halatları çözün

Erden Ender GÜNER

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Uykudan önce Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Uykudan önce şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Uykudan Önce şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
CENGİZ AKSU
CENGİZ AKSU, @cengiz-aksu
26.9.2018 11:38:46
5 puan verdi
Güzel olmuş usta bir nefeste okunuyor.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL