Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
halil müftüoğlu
halil müftüoğlu

Eriyen Buzul Olur

Yorum

Eriyen Buzul Olur

( 3 kişi )

2

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

678

Okunma

Eriyen Buzul Olur

A Eriyen Buzul Olur.

Hararetten kuruyor susuz kalan dudaklar.
Herkeste aleniyet bizler ise sır saklar.
Bekleyeceğiz bizde açılacak şafaklar
Dağılır elbet bir gün başta kara bulutlar..

Niye böyle oluyor menfiler bizi bulur.
Çıktığımız düz yollar nedense viraj olur.
Ha bu gündür ha yarın, iki vücut bir olur.
Biriken hasret dağı eriyen buzul olur.

06.08.2018.

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Eriyen buzul olur Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Eriyen buzul olur şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Eriyen Buzul Olur şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
11.8.2018 23:42:03
5 puan verdi
Tek kelimeyle güzeldi....... kutluyorum sayın Başkan
Kalemin susmasın
_______________________Selamlar
Tevfik DÖLEK
Tevfik DÖLEK, @tevfikdolek
11.8.2018 21:15:54
Kimin hakikat üzre yazarsa kalemi
O siler gönüllerdeki derdi elemi


Duygu dolu yüreği
Bu güzel şiiri yazan kalemi ve
Değerli şairimizi
kutluyor

Başarılar diliyorum

ÜSTADIM

SELÂM VE DUA İLE
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL