Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
engin berk
engin berk

düzelicek

Yorum

düzelicek

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

683

Okunma

düzelicek

kalbim acıyor inceden inceye
hani emin olmasam sevginden gitti diyicem
kalbimde akıl almaz bir fırtına
aklımın önüne geçmeye çalışmakta
çoktan bittim sende diyicem
sana olan sonsuz güvenim olmasa
ama düzelicek biliyorum
ama gülümsiyicek yüzün yeniden
o güzel sesinden rafetin en güzel şarkılarını söyliyiceksin yine
evet düzelicek eminim buna şüpem dahi yok
biliyorum bana olan sevgin tertimiz
bana olan sevgin herşeylerden çok

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Düzelicek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Düzelicek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
düzelicek şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL