İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
(kapkaranlık)
(kapkaranlık)

SEN GELMEDEN ÖNCE

Yorum

SEN GELMEDEN ÖNCE

( 3 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

709

Okunma

SEN GELMEDEN ÖNCE

Bu dört duvar zindandı yüreğime
Geceler kabus, gündüzlerim hiç olmadı
Hiç kuş gelmezdi sabahları pencereme
Yüreğim hiç kimse için vurmadı

Kara ayaz, yalnızlık, ayrılık şarkıları
Bir büyük devirirdim akşamları
Sessizlik içerisindeydi her odam
Sensizlik çilesindeydi gönül odam

Zordu, zor, çok zordu işte, anlatamam
Yüreğimi sevmediğim biriyle aldatamam
Yoktu, yok, çare yoktu, ya da öyle sanıyordum
Bunların hepsi sen gelmeden önceydi
Sen gelmeden önce...

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Sen gelmeden önce Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen gelmeden önce şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN GELMEDEN ÖNCE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
16.7.2018 15:59:03

Gönül dostu;
şiirinizi okurken çok haz aldım ve sevdim...
Tebrikler...
............................................. Saygı ve selamlar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL