İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
şaire şebnem örs
şaire şebnem örs

YÜREĞİMSİN / akrostiş / (6)

Yorum

YÜREĞİMSİN / akrostiş / (6)

( 5 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

884

Okunma

YÜREĞİMSİN / akrostiş / (6)

YÜREĞİMSİN / akrostiş / (6)



( Y ) anar yüreğim bazen

( Ü ). zülür gözlerim içli

( R ). iyakar değilim ben

( E ). sir alırım duygularımı

( G ). elir özlemim hisli

( İ ). syankar dilim acısı

( M). eğer sevmişim ben

( S ). atırlar ecelim senli

( İ ). ster sevdiğim candan

( N ). eyler ellerim yaslı.


16/01/2018
22:10/salı
Yazan: şebnem örs

NOT: YÜREĞİM İYİ Kİ DOĞDUN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Yüreğimsin / akrostiş / (6) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yüreğimsin / akrostiş / (6) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YÜREĞİMSİN / akrostiş / (6) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
8.7.2018 15:50:54

Duygusal şiirinizi severek ve haz duyarak defalarca okudum...

.................................. Saygı ve Selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL