Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ODABAŞI
ODABAŞI

BU GÖNÜL SENDEN…

Yorum

BU GÖNÜL SENDEN…

( 1 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

2034

Okunma

BU GÖNÜL SENDEN…

BU GÖNÜL SENDEN…



Aramızda dağlar önemli değil
Senden bana gelen bir yol olmalı.
Dünya talan olsa önemli değil.
Benden sana giden bir yol olmalı

Bu gönül senden bir şeyler almalı.
Ömrüm bitse bile sende kalmalı.

Yar dediğin candan, içten olmalı.
Yar dediğin tülden, yakın durmalı.
Sarmalı sevmeli, cennet olmalı.
Yar dediğin gezden, gözden vurmalı.

Bu gönül senden bir şeyler almalı.
Ömrüm bitse bile sende kalmalı.

suayipodabasi...
03.01.2010/YENİCE/Çanakkale

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bu gönül senden… Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu gönül senden… şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BU GÖNÜL SENDEN… şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
18.6.2018 18:43:54
RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN...
............................................... Saygı ve selamlar..
Ahmet Coşkun 1
Ahmet Coşkun 1, @ahmetcoskun1
17.6.2018 22:14:50
5 puan verdi
Bestelenecek kadar güzel anlamlı -yüreğine sağlık...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL