Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Mehmet Akif Tiryaki
Mehmet Akif Tiryaki

Adın Mavi Karanfil Olsun

Yorum

Adın Mavi Karanfil Olsun

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

2,0

Puan

1983

Okunma

Adın Mavi Karanfil Olsun

Adın Mavi Karanfil Olsun

Kuzu derisi
Rüya kokusu
Gökyüzü özgürlüğü
Bir buket çiçek renk renk
Mavinin tonları
Saçının beyaz bir kaç teli
Cam göbeği
Gönül hırsızı
Aşk tuzağı
Düş kapısı
Mübarek gözlüm
Senin adın
Mavi karanfil olsun.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

2.0

100% (1)

Adın mavi karanfil olsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Adın mavi karanfil olsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Adın Mavi Karanfil Olsun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL