İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
emirhan52
emirhan52

AŞIK ADAM

Yorum

AŞIK ADAM

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

1242

Okunma

AŞIK ADAM

AŞIK ADAM

Sevgiyi bir çay gibi demleyebilmeli aşık adam,
Acılaştıkça su katıp yumuşatabilmeli yüreğiyle.
Bu dünya sevgi üzerine kurulmuştu madem,
Hiç kimseyi itmemeli eliyle, yakınlaşmalı sevgiyle.

Son diye bir şey olmamalı gönül hanelerinde,
Söz konusu sevmekse yok kapısını açmamalı.
Haklı haksız aramamalı yaptığı bahanelerinde,
Aşığına kucak açmalı, sevmekten kaçmamalı.

Her hareketiyle sevgisini, sevdiğini hissettirmeli,
Sen benim hayallerimsin, duamsın diyebilmeli.
Ya hayatında ona da bir boşluk, bir yer açabilmeli,
Ya da o insanın dünyasına hiçbir zaman girmemeli.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşık adam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşık adam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞIK ADAM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL