Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
cuneytkırtorun
cuneytkırtorun

Kalbimizin telleri

Yorum

Kalbimizin telleri

1

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

585

Okunma

Kalbimizin telleri

Söyle hiç yazılmamış bir şiir
Söyle hiç söylenmemiş bir söz
Hiç yazılmamış bir yazı
Hadi gel kalbimizin tellerinde çalalim

Söyle bir müzik çalışmamış
Söyle bir aşk hiç yaşanmamıs
Söyle bir mutluluk son bulmamış
Hadi gel kalbimizin tellerinde çalalim

Söyle tekrar tekrar
Yak ve söndür tekrar tekrar
Yak kül olsun tekerrür
Söyle tekerrür

Düşün söyle sonsuz yarım
Sev yada sevme
Ağla git gül gel gene gene
Hadi gel kalbimizin tellerinde çalalim

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kalbimizin telleri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kalbimizin telleri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kalbimizin telleri şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
30.7.2018 07:36:46
GÖNÜL DOSTU;
GÜZELLİKLER SUNAN sevginiz ve DİK DURAN kaleminiz SUSMASIN...

............................................ Saygı ve selamlar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL