Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Çınar GÖLE
Çınar GÖLE

Tükendik Be Falcı

Yorum

Tükendik Be Falcı

( 7 kişi )

2

Yorum

12

Beğeni

5,0

Puan

807

Okunma

Tükendik Be Falcı

Tükendik Be Falcı


Pürüzsüz sevdaları
pırıl pırıl umutları yazdırırdık avuçlarımızdan,
beyaz martıların kanatlarına bir zamanlar.
Uçup gitti martılar.
Tükendik.
Kel umutların kör sevdalısı şimdi,
avuçlarımızdaki nasırlar..

Çınar GÖLE

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Tükendik be falcı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tükendik be falcı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tükendik Be Falcı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
-Vaha
-Vaha, @vaha3
31.3.2018 23:01:08
Off.. Ki off.
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
20.3.2018 15:18:44
Şiirinizi okuken duygulandım...
Tebrikler...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL