Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
mavi hüzün
mavi hüzün

Söz Verdim

Yorum

Söz Verdim

( 4 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

817

Okunma

Söz Verdim

Söz Verdim



Yağmura söz verdim
Gözlerin geldi

Çamura söz verdim
Hislerin geldi

Yollara söz verdim
Kokun geldi

Bir söz verdim
Hemde ne söz

Söz verdim bitmeyen söz
Tükenmeyen söz

O beni layık görmedi
Yaktı kavurdu hiç istemedi

İbrahim KANDAMAR
06.04.2007

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Söz verdim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Söz verdim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Söz Verdim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AhmetÇelik
AhmetÇelik, @ahmetcelik2
10.3.2018 17:37:15
5 puan verdi
Kutlarım. Ellerinize yüreğinize sağlık. Saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL