Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ekici
ekici

ANAM

Yorum

ANAM

( 3 kişi )

3

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

764

Okunma

ANAM

Dualarla anıyorum
Her gün içten yanıyorum
Hala gelir sanıyorum
Tek başıma koydun anam.

Gece üstüm örtenim yok
Her gün canım yakanım çok
Kimse sormaz açmıdır tok
Tek başıma koydun anam.

İçimdeki ateş sönmez
Gözyaşlarım akar dinmez
Ne yapsam içime sinmez
Tek başıma koydun anam.

Yıllarca çektin çileyi
Saftın bilmezdin hileyi
Hep ağladın kuzum deyi
Tek başıma koydun anam.

Kuzu gibi beni güttün
Geceler üstümü örttün
Kimlere emanet ettin
Tek başıma koydun anam.

Oğlun Garip Ozan hasta
Yüzü gülmez kara yasta
Hasret kaldı tek bir dosta
Tek başıma koydun anam.

Mete Ekici

Bu şiiri,14.12.2012 Cuma’yı Cumartesi’ye bağlayan akşam anacığım aniden aramızdan ayrıldı.Mekanı cennet,yattığı yer nurgölü olsun.Onun yokluğuna alışmam çok hemde çok zor.Bu zamana kadar siteye atmaya elim varmadı ama artık beş yıl aradan sonra dostlarımla paylaşma zamanı geldi.Tüm okuyanlara saygılarımla.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Anam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ANAM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
3.3.2018 21:57:33
5 puan verdi
Mekanı Cennet olsun usta....
Kalemin susmasın
________________________Selamlar
erbensalim
erbensalim, @erbensalim
3.3.2018 01:18:02

Sevgiden ve güzel duygulardan yana
kaleminiz ve o güzel duyarlı yüreğiniz
hiç incinmesin böyle güzel eserleri
bizlere sunduğun için doyulmaz bir paylaşım
yürekten alkışlıyorum ..sen sevgili kardeşimi
kutlarım başarılarınızın devamını dilerim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL