Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Şiir sokakta
Şiir sokakta

Sonuç

Yorum

Sonuç

( 5 kişi )

4

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

804

Okunma

Sonuç

İnsan yaptıklarıyla değil,
Yaptıklarının sonuçlarıyla yargılanmalı.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Sonuç Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sonuç şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sonuç şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
2.5.2018 14:01:05
Güzel bir anlatım...
Mütevazi gönlü kutlarım...
.............................................. Saygı ve selamlar..
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
28.2.2018 08:10:35
5 puan verdi
doğru tespit
SİRİN / E
SİRİN / E, @sirin-e
28.2.2018 06:21:29
Çok doğru bir tespit. İnsanların yaptıklarının sonuçları.çok ağır olabiliyor. İnsan davranışlarının sonuçlarını iyi düşünmeli. Bencil olmamalı. Çok zekice bir şiirdi. Tebrikler.
esesligizem
esesligizem, @esesligizem
28.2.2018 00:32:09
5 puan verdi
Kısa ve öz
Saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL