Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
SEHERR YILDIZI
SEHERR YILDIZI

YOK GİBİSİ

Yorum

YOK GİBİSİ

( 4 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

615

Okunma

YOK GİBİSİ


Yarının umudu tükendi
dünlerde yağmurlarla uğurlandı.
Karanlığa kalmış bir çocuğun
gözyaşları gibi...

Acı acı işler bakarken
yüreklere , puslu geçmiş.
Vuslatı bilmeyen ressamın
ayrılığı çizdiği resim gibi...

Batarken cana kalbin kırıkları
ruh yolculuğa çıkar,
Sonbaharın döktüğü
ilk sarı yaprak gibi...

Zühre..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Yok gibisi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yok gibisi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YOK GİBİSİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Selim Temiz
Selim Temiz, @selimtemiz
20.2.2018 20:37:38
İlk sarı yaprak sonun başlangıcı
Güz olacak ömrün yargıcı
Doğan güneş görecek batışı
Ey aşık ektiğin olsun on ikiden aşk atışı...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL