Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
orhandurgut19054
orhandurgut19054

seni sevmek istiyorum

Yorum

seni sevmek istiyorum

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

541

Okunma

seni sevmek istiyorum

Seni Sevmek İstiyorum
Gözlerim
Kaçan Gözlerini Kovalıyor
Anlatacağım
Hissediyorsun
Kaçaksın
Anlatamıyorum..
Seni Sevmek İstiyorum
Sevgimi Kelimelere yüklüyorum
Zamansızlığa Haykırıyorum
Kelimeler Havada Uçuşuyor
Küstürüyorsun
Yetim Koyuyorsun
Ağlatıyorsun
Almıyorsun
Yakalamışsın Kalbimden
Seni Sevmek İstiyorum Bırakmıyorsun..
Umutsuz Kapkaranlık Dünyamı
Nedensizliğe
Terk Ediyorsun.
Söyle!Beni Bu Kadar Çok mu Seviyorsun?

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Seni sevmek istiyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni sevmek istiyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
seni sevmek istiyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
13.2.2018 17:57:22
Beğeni:
1
Okunma:
541
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL