Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Fatma Ayten Özgün
Fatma Ayten Özgün

KAÇAR GİBİYİM (147.)

Yorum

KAÇAR GİBİYİM (147.)

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1338

Okunma

KAÇAR GİBİYİM  (147.)

KAÇAR GİBİYİM (147.)

Öyle hüzünlüyüm öyle derbeder
Yüreğimde ki dertler san ki harp eder
Merhamete gelip tutsan elimden
Yoksa boşluğa düşer gibiyim

Anılarım canlandı maziyi andım
Çok acılar yaşadım çok dertler gördüm
Acıyla yoğruldu san ki bedenim
Dünyada gereksiz yaşar gibiyim

Sensiz gecelerin ayaz kışında
Gönlüm perişan hüzün doluyum
Ömür boyu koştum senin peşinde
San ki sonsuzluğa koşar gibiyim

Öyle doluyum ki sevdam taşacak
Bıraksam gönlü mü sana uçacak
Nasıl kandı sana bu akılsız baş
Yolunu kaybetmiş şaşkın gibiyim

Hayat yordu beni yordu arkadaş
Bitmez gururundan gel artık vaz geç
Bitmez bu eylem bitmez bu savaş
Bunaldım dünyadan kaçar gibiyim



Fatma Ayten Özgün




Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kaçar gibiyim (147.) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kaçar gibiyim (147.) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KAÇAR GİBİYİM (147.) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL