Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Fatma Ayten Özgün
Fatma Ayten Özgün

DİNMİYOR ACIM ( 1036.)

Yorum

DİNMİYOR ACIM ( 1036.)

( 1 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

291

Okunma

DİNMİYOR ACIM  ( 1036.)

DİNMİYOR ACIM ( 1036.)

Kimse bilmez neler yaşadığımı
Yalnızlığımla gece gündüz savaştığımı
Kalbimin paramparça halini
Anlatsam da anlayamazlar zaten

Kaçmak istersin ama nereye
Nereye gidersem gideyim
Acılar üzüntülüler bırakmaz peşimi
Benden önde giderler hepsi de

Oturursun gün boyu ne ses vardır ne seda
Akşam olur aynıdır yine
Ölüm sessizliği sarar her tarafı
Kendi kendimle konuşurum nafile

Bakarım duvarların soğuk yüzüne
Bir ses bir gülümseme
Göz kapaklarım yavaşça kapanır
Süzülse de gözyaşlarım nafile

Yalnızlığa mahkum edilmiş mahkumlar gibiyim
İsyan ederim acımasız kaderime
Daha ne kadar dayanırım sensizliğe
Nasıl yaşarım bilmiyorum bu şekilde



Ayten Özgün


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Dinmiyor acım ( 1036.) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dinmiyor acım ( 1036.) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DİNMİYOR ACIM ( 1036.) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ebuzer Ozkan
Ebuzer Ozkan, @ebuzerozkan
27.8.2025 17:30:11
5 puan verdi
Bu güzel şiiri yazan yüreği tebrik ederim. Beğenerek okudum, yazan yüreğinize sağlık, daha nice güzel eserler yazmanız dileğiyle, hoşçakalın.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL