Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Mehmet Postallı
Mehmet Postallı

Bahar Ediyor

Yorum

Bahar Ediyor

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

596

Okunma

Bahar Ediyor

Yârin uğrun bakışları,
Yüreğimi kor ediyor.
Sevdiğini biliyorum,
Söylemeye ar ediyor.

Öyle uzaklardan izler
Sevdiğini benden gizler
Laf, söz eden sevgisizler,
Kolay işi zor ediyor.

Gizlice name yollamış
Beli ki, beni kollamış
Tatlı sözlerle ballamış,
Halinden haber ediyor

Sevdamız çifte kanatlı
Yetişemez koşan atlı
Yârim sevgide sebatlı,
Yâdları buhar ediyor.

Kim engeller yâr deyince
Sende gönlüm var deyince
Gel, yaramı sar deyince
Gönlümü bahar ediyor.
Mehmet Postallı / 2016

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bahar ediyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bahar ediyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bahar Ediyor şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
halilşakir
halilşakir, @halilsakir
6.1.2018 00:39:47
5 puan verdi
sevda yüklü, duygu dolu güzel ve akıcı bir şiir.
tebrikler ve saygılarımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL