Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
necip kahraman
necip kahraman

İNSAN YERYÜZÜNE KONUK

Yorum

İNSAN YERYÜZÜNE KONUK

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

872

Okunma

İNSAN YERYÜZÜNE KONUK

İNSAN
Yeryüzüne konuk olmuş..
Büyümüş kaldığınca
Yaşadığınca sınırlı
Sinirli insanlar görmüş
Kimliğine giyinmiş
Kinlenmiş sinirlenmiş
EGO suna yenilmiş
Sınırlarına bürünmüş
Bulutları unutmuş
Denizler de serinlemiş
Sınırları düşünmemiş
Nehirlerinde düşünebilmiş
Balıkları hudutlarca
Sınırlarını aklına getirmeden
Balığın sınırı olmaz diyemeden
Isınmış günlerce gündüzlerce
Sınırlarınca düşünmüş
Yağmuru akıl edemeden
Bulutu Güneşi düşünmeden..

Necip Kahraman

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İnsan yeryüzüne konuk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnsan yeryüzüne konuk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İNSAN YERYÜZÜNE KONUK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL