Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Turgay Kaplan
Turgay Kaplan

AKILLI OL İNSANOĞLU

Yorum

AKILLI OL İNSANOĞLU

( 2 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

3,0

Puan

1533

Okunma

AKILLI OL İNSANOĞLU

AKILLI OL İNSANOĞLU

Zaman der ki
Ey insanoğlu!
Beni bölümlere
Ayıran sensin.
Yakıp yıkıp
Sorun çıkaran sensin.
Eski diye atan,
Bana beddualar eden,
Yenisine de dualar eden.
Sonra onu da mahveden,
Yine sensin.
Bu yıl olsun,
Akıllı ol insanoğlu.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

1.0

50% (1)

Akıllı ol insanoğlu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Akıllı ol insanoğlu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AKILLI OL İNSANOĞLU şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL