Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Turgay Kaplan
Turgay Kaplan

BU ŞEHİRDE

Yorum

BU ŞEHİRDE

( 3 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

986

Okunma

BU ŞEHİRDE

BU ŞEHİRDE

Martılar
Bu şehrin martıları
Havada kapar
Simitleri.
Hepsi birer sirk
Emekçisi.
Ne güzel.
Güvercinler
Bu şehrin güvercinleri.
Beleştendir yemleri.
Ne güzel.
Öyle çöp eşelemez
Bu şehrin
Kedileri,köpekleri.
Önündedir yemleri.
Bu şehirde
O işleri insanlar yapar.
Ne güzel(!)
Bu şehir hayvanları seviyorda
Bir insanları sevemedi.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bu şehirde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu şehirde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BU ŞEHİRDE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL