Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
yu
yurdadur

KİMLİK

Yorum

KİMLİK

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1030

Okunma

KİMLİK

,,,,,,,,,,,,,,,,,

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kimlik Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kimlik şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KİMLİK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
karya
karya, @karya
17.1.2007 17:52:27
beğendim ben de
özeleştiri tadında
yok edilmiş karakterler portresi...

bu daha etkiliydi

saygılarımla
Burhan Üregül
Burhan Üregül, @burhanuregul
17.1.2007 17:39:30
Acizane tebrik ederim.
Selam ve hürmetlerim ile.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
17.1.2007 17:18:18
Beğeni:
0
Okunma:
1030
Yorum:
2
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
POPÜLER ŞİİRLERİ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL