Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
ünal beşkese
ünal beşkese

DENİZ VE KUMSAL

Yorum

DENİZ VE KUMSAL

( 5 kişi )

3

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

1844

Okunma

DENİZ VE KUMSAL

DENİZ VE KUMSAL




Deniz, gizemli fısıltılarla sokulur kumsala,
Yavaşca uzanır;
Yumuşak okşayışlarla öper kumları
Ve sonra çekilir, gider;
Bir ıslaklık kalır kumsalda; parlak...

Sen, deniz gibisin, ben, kumsal;
Gözlerim ıslak...

(2006)

Ünal Beşkese

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Deniz ve kumsal Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Deniz ve kumsal şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DENİZ VE KUMSAL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Filiz Çolak
Filiz Çolak, @filizcolak
12.12.2017 16:54:32
5 puan verdi
En güzel şiirisin sen bu şairin der gibiydi şiir!

ellerinizden öperim babacığım!...
perisultan
perisultan, @perisultan
10.12.2017 20:43:45
kutlarım
FİLAT YAZICI
FİLAT YAZICI, @filatyazici
10.12.2017 12:19:42
5 puan verdi
Yüreğinize sağlık üstadım.Selam ve saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL