Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
maverayailkyolcu
maverayailkyolcu

Oğulşiir

Yorum

Oğulşiir

( 3 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1645

Okunma

Oğulşiir

Oğulşiir

Ufuk çizgisi hep uzak
Kuşlar v yapmış göğün göğsüne
Babam guzun yorgun
Kokun hâla burnumda

Kar yağınca şehrimize
Sokak lambalarında gözlerim
Gitgide hızlanan lapa lapa karlar
Saçak altlarında adımlar
Kirpiklerimde dondu damlalar

Alışkanlık mıdır nedir
Ateşlendiğimde öksürdüğümde
Alnımda gezinen anne eli
Öpünce geçecek okşayınca sönecek

Sıcak bir tas tarhana çorbası
Beni iyileştiren anamın çabası
Ateş bahâne olur öksürük şahâne
Anne oğlun hayırsızın hastalanmış
Yanıyor mu soban kaynıyor mu çorban
Aç kapıyı
Aç yüreğinle birlikte kollarını
Ben geldim.

Yunus Beypınar

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Oğulşiir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Oğulşiir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Oğulşiir şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL