Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Seyidoglu
Seyidoglu

ARARIM

Yorum

ARARIM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

721

Okunma

ARARIM


ARARIM

Yürekte kamil olan canım.
Sözü ikrar olan ararım.
Talibin pirine sorarım.
Işık saçan insan ararım.

Yolsuzun meydanına varmam.
Edep bilmeyenle konuşmam.
Cahilin sözüne inanmam.
Edep erkan bilen ararım.

Post dışında tutmuş bacısını.
Kin bozmuş yolun ağacını.
Murşid yolu bilen bacını
Postun Anasını ararım.

Seyid Oğlu rıza alınsın.
Zakirin nefesi açılsın.
Talib musahibini bulsun.
Canı cana katan ararım .

13 Kasım 2017 Berlin Ali Koçak

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ararım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ararım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ARARIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL