Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Emrullah Bedir
Emrullah Bedir

DERT SAHİBİYİM

Yorum

DERT SAHİBİYİM

( 1 kişi )

4

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1279

Okunma

DERT SAHİBİYİM

DERT SAHİBİYİM

Mutluluk hayali kurmak boşuna
Devası olmayan dert sahibiyim
Hiç umut vermiyor bu hayat bana
Ceza çekmek için doğmuş gibiyim

Ne bahar ne yazda yüzüm gülmüyor
Nerde ne haldeyim kimse bilmiyor
Ölmek istiyorum ecel gelmiyor
Acı çekmek için doğmuş gibiyim

Gönlümde her sevgi bir azab oldu
Özlerken, beklerken yıllarım doldu
Benim her mevsimde yaprağım soldu
Çile çekmek için doğmuş gibiyim

SÖZ: Emrullah Bedir
MÜZİK ve YORUM: Selahattin Cicim

NOT: Demo türküyü sayfanın altındaki videodan dinleyebilirsiniz. Herkese armağan olsun.

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Dert sahibiyim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dert sahibiyim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DERT SAHİBİYİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Hatice Naime
Hatice Naime, @hatice-naime
3.9.2018 15:25:19
5 puan verdi
Hüzünlü bir şiirdi belliki zor bir anda yazılmış güzel bir eser çıkmış ortaya kutlarım
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
23.10.2017 05:27:02
Şiirleri okuyarak beğenen ve paylaşan şaire teprikler...
Beğendim...
Kutlarım...
................................ .......... En yüce Selamlarla..
Emrullah Bedir
Emrullah Bedir, @emrullahbedir1
23.10.2017 03:50:25
Teşekkür ederim sakaogluhasankucuk hocam. Bu zaten türkü oldu. Demo videosunu ekledim. Geriye sadece bir sanatçının talep etmesi, tercihine göre üflemeli, yaylı ve vurmalı çalgılar ile seslendirmesi kaldı. Kısa bir zaman sonra talep eden birilerinin çıkacağı kanaatindeyim. Çünkü çok güzel ve akıcı bir şiir, melodileri de öyle oldu. Büyük ihtimalle önümüzdeki yıllarda tv ve radyolardan stüdyo ve albüm kaydı duyulur. Şimdiden armağan olsun, herkese :)
sakaogluhasankucuk
sakaogluhasankucuk, @sakaogluhasankucuk
22.10.2017 20:20:13
Tam şarkılık, türkülük bir güfte. Çok güzeldi. Tebrik ediyorum.Selam ve saygılar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL