Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
redangel
redangel

YİNE HASRET VAR KAPIMDA

Yorum

YİNE HASRET VAR KAPIMDA

1

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

1717

Okunma

YİNE HASRET VAR KAPIMDA

Merhaba şiir sever dostlarım.Yeni bir şiir ile sizlerin karşısına çıkmanın sevincini yaşıyorum.Şiirime yeni diyorum ama aslını sorarsanız yeni değil.Bu şiiri 2008 senesinde yazmaya çalıştım ve çeşitli sözlerle tamamlamam bugünü buldu.Aşk,sevgi,hasret ve çaresizlik var bu şiirde.Severek dinlediğim Fatih Erkoç’un gitme şarkısını dinlerken başladım bu şiiri yazmaya.Fatih Erkoç’a ayrı bir teşekkürümü sunuyorum.Hayat her zaman acıyı,tatlıyı,mutluluğu,hüznü,hasreti ve gözyaşlarını barındırır.Gözyaşlarımızın olmadığı bir gün geçirmeniz dileklerimle.


AYKUT UYSAL

Yine hasret var kapımda;
Nereye gideyim ben?
Yine yalnızlık var bu gece;
Yağmur gibi akıyor gözyaşlarım.
Titreyen eller;
Yorgun beden;
Üzgün bir yüz.
Üzülme sen bana;
Dayanamam sana.
Gel bitsin bu hasret;
Yalvarmayı sevmem ama;
Başka çarem yok;
İlacım sensin.
Yine düştün hayallerime;
Aklımdan hiç çıktığın yok.
Yine hüzün vurur sol yanımdan;
Sevgi ve aşk olması gereken yerde.
Derin düşünceler;
Uyku girmeyen gözler;
Sabaha teslim olan geceler.
Bir gör beni;
Anlarsın halimi.
Üşüyor bedenim;
Dinmek bilmiyor gözyaşlarım.
Boş gözlerle;
Bakıyorum sen gelirsin diye kapıya.
Titreyen eller;
Yorgun beden;
Üzgün bir yüz.
Üzülme sen bana;
Dayanamam sana.
Gel bitsin bu hasret;
Yalvarmayı sevmem ama;
Başka çarem yok;
İlacım sensin.
Sevgi sözcüğünün anlamını sende öğrendiğim;
Artık bekletme.
Dindir artık gözyaşlarımı;
Bu kalp seni çok özledi.


AYKUT UYSAL

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yine hasret var kapımda Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yine hasret var kapımda şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YİNE HASRET VAR KAPIMDA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
14.6.2018 13:43:36
KUTLARIM...
ŞİİRİNİZİ BEĞENDİM...
.............................................. SAYGI VE SELAMLAR..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL