Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
uğur aktar
uğur aktar

Neyin Var Senin

Yorum

Neyin Var Senin

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2548

Okunma

Neyin Var Senin

Neyin Var Senin

NEYİN VAR SENİN...!
NEDEN BÖYLE SUSKUNSUN...?
BİR TUAF GÖZLERİN...!
BİR BAŞKA BU GECE DOKUNUŞUN...


ELLERİN BİLDİK DEĞİL...
FARKINDAYIM TELAŞININ...
GÖZLERİN NAİF DEĞİL...
YASINDAYIM HALİMİZİN...


BİRŞEY VAR BELKİDE SUÇLUSUN...
DUYMAK İSTEMEM NEOLUR SUS YAR...
NE OLURSA OLSUN,NE OLURSUN....
BİLMEK İSTEMEM,SEN İÇİMDE TEMİZ KAL.....


UĞUR AKTAR

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Neyin var senin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Neyin var senin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Neyin Var Senin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL