Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Sberkan1
Sberkan1

NOT

Yorum

NOT

( 6 kişi )

3

Yorum

12

Beğeni

5,0

Puan

704

Okunma

NOT

Not;
Bu şehirden
Bir şehire
Gökyüzünün içinde
Bulutların kokusunu
Yağmurların armağınını
Toprakla buluşan çiçeklerin
Üstüne bırakıyorum.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Not Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Not şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NOT şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Sberkan1
Sberkan1, @sberkan1
30.9.2017 17:03:13
Teşekkür ederim
damla
damla, @damla1
30.9.2017 15:24:16
Ben de bu şiire beğeni bırakıyorum.Gönlünüze sağlık.
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
30.9.2017 09:03:08
ŞAİRLERİ SUSMUŞ

Şairleri susmuş olan bir millet
Mustahaktır uygulanan bu zillet
Yapışırda hiç bırakmaz bu illet
Oh olsunda anlamaza yuh olsun
---- 18.05.2017 – Tozkoparan / İstanbul

İsmailoğlu Mustafa YILMAZ – İstanbul
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL