Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
cosari
cosari

ÖLÜM

Yorum

ÖLÜM

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

701

Okunma

ÖLÜM

Baba denen koca dünya
Şimdi altında toprağın
Kâbusa dönünce rüya
Arkandan yıkılır dağın

Gemi meçhul rotasında
Can perişandır yasında
Son kasırga sonrasında
Umutların darmadağın

Us denilen ilahi öz
Gel de ölüm sırrını çöz
Karanlıkta kaybolur göz
Boşa düşünce odağın

Her can bir gün Hakk’a yürür
Coşari sabreder durur
Acısı kalbine vurur
Hasret denen o budağın

İbrahim COŞAR

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ölüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ölüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖLÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL