Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
ramazancelik
ramazancelik

DÖRT MEVSİM GİBİYDİ

Yorum

DÖRT MEVSİM GİBİYDİ

( 2 kişi )

3

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

792

Okunma

DÖRT MEVSİM GİBİYDİ


Dört mevsim gibiydi
Cıvıl cıvıl,
Baharım doğuş
Toz pembe her şey,
Yazım gençliğim,
Dönüm noktasında
Hazan mevsimi,
Geçerken yetim,
Dönüşü yok artık
Kesilmiş biletim.10/07/2003
Hacıbektaşlı Ramazan çelik

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Dört mevsim gibiydi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dört mevsim gibiydi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DÖRT MEVSİM GİBİYDİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
26.8.2017 00:16:08

Canlı duygular üreten güzel günleriniz neşeli ve kutlu olsun...

……………………………………Saygı ve Selamlar.
Kahraman VARDI
Kahraman VARDI, @kahramanvardi
12.8.2017 08:46:31
5 puan verdi
Yüreğinize sağlık dizeleri beğendim bilet kesilmişse geri dönüş olmaz.
Selamlar...........
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
10.8.2017 19:19:12
5 puan verdi
doluca şiir di tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL