Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
ramazancelik
ramazancelik

CEMRE GİBİ

Yorum

CEMRE GİBİ

2

Yorum

5

Beğeni

0,0

Puan

791

Okunma

CEMRE GİBİ

Zümrüde benziyor gülen gözlerin,
Neye baksam hatıramda sen varsın,
Silinmez bendeki mahmur izlerin,
Batan güneş doğan ayda sen varsın.

Gönülde muhabbet dilde yorgunum,
Yüreğime cemre gibi düşen yar,
Bugün yarın ben sevdana sürgünüm,
Beni benden alıp kendi giden yar.
24-06-08
Hacıbektaşlı Ramazan çelik

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Cemre gibi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Cemre gibi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
CEMRE GİBİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
onukoglu
onukoglu, @onukoglu
24.11.2017 10:38:33
Bu ne sevgi diyor şiir.Yazan hisseden yürek var olsun.Sağlıcakla Hayırlı Cumalar
Ayhan Kocabay
Ayhan Kocabay, @ayhan-kocabay
22.11.2017 16:57:27
yüreğine sağlık Ramazan hocam
saygılar selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL