Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Sberkan1
Sberkan1

SORGULA

Yorum

SORGULA

( 1 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

876

Okunma

SORGULA

SORGULA

Soğuk kalem.
Sıcak defter.
Eritirmi birbirini.

Soğuk bardak.
Sıcak kahve.
Çatlatırmı,içindekilerini

Küt küt atan bir kalp.
Soğuk soğuk akan ter.
Heyecandanmı,yoksa korkudan mı.

Ne gerçek,ne doğru
Sahi idi,yalandan çizildi.
Aldanış mı,şüphe den mi

Uyku gelir.
Gözler kapanır.
Yorgunluktan mı,veda dan mı

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sorgula Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sorgula şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SORGULA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
11.8.2017 07:39:36

Yüce Duyarlı yüreğinize sağlık değerli gönül dostu...

............................................ Saygı ve Selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL