Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
omrye
omrye

HEPİMİZ ATEŞLEDİK O SİLAHI ANNE

Yorum

HEPİMİZ ATEŞLEDİK O SİLAHI ANNE

( 4 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1142

Okunma

HEPİMİZ ATEŞLEDİK O SİLAHI ANNE

HEPİMİZ ATEŞLEDİK O SİLAHI ANNE

az biraz mutluyum bu sıralar
gezgin kuleme olağanüstü gecelerin kitaplarını alıyorum
esneyen bir boşluk aramızda
hayal kırıklıkları olan çocuklar resim çizer mi anne

hiç kimseler buraya ait değil
son hediyesini uğultularla sunuyor hayat
her şey dahil diyor ılık serçelerin gülüşlerine
hepimiz ateşledik o silahı anne

bir ikon gibi duruyor gülüşün
tramvaylar geçiyor kalbinin bağışlayan derinliğinden
dilinde gençliğin aşk ve umut dolu şarkıları

hayal kırıklıkları olan çocuklar şiir yazar mı anne
hepimiz ateşledik o silahı anne

Ömriye KARATAŞ
22.07.2017

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Hepimiz ateşledik o silahı anne Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hepimiz ateşledik o silahı anne şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HEPİMİZ ATEŞLEDİK O SİLAHI ANNE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL