Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Erdal Yılmaz
Erdal Yılmaz

Çık git rüyalarımdan

Yorum

Çık git rüyalarımdan

( 3 kişi )

2

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

3007

Okunma

Çık git rüyalarımdan

Çık git rüyalarımdan

Yolcuyum sabahlara
Uykusuzum her gece
Kalbimde acı yara
Çık git rüyalarımdan

Hep ümitle beklettin
Günü güne eklettin
Aşkımı mahkûm ettin
Çık git rüyalarımdan

Çok sözler veriyorsun
Beni kandırıyorsun
Madem ki sevmiyorsun
Çık git rüyalarımdan

Erdal YILMAZ

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Çık git rüyalarımdan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çık git rüyalarımdan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Çık git rüyalarımdan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
25.8.2017 09:55:42
Gönül dostu; şiirde güzellikleri anlatmak gurur verici...

......................................... Saygı ve Selamlar..
Etkili Yorum
halilşakir
halilşakir, @halilsakir
22.7.2017 00:12:19
5 puan verdi
sevda yüklü, duygu dolu sitemkar serzenişler sızmış seven gönlünüzden...
takdire şayan dizelerdi...kutluyorum...saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL