Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Sefa Yıldırım
Sefa Yıldırım

Cenin

Yorum

Cenin

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

841

Okunma

Cenin

İlerisi, ileride kandiller,
Bakışlarım dağları aşıyor,
Bir bakış var oralarda,
Körlüğümü, içimi eşiyor.
Konuşuyorlar, diyorlar da dinlemiyorum,
Çok şey işte, sorma!
’Sefalet diyarlarında dinleniyorum’ desem:
Yalan olur ya;
Hiç bir şey diyemiyorum.
Ölü bir çocuğun bedenini,
Yaşamımın gereksizlikle yoğrulmuş nedenini,
Yanımda taşıyorum,
Beni bileyen kader,
Beni bilene kadar;
Gaibi yaşıyorum.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Cenin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Cenin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Cenin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL