Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
30ocak
30ocak

Parmak Uçlarım Kesik

Yorum

Parmak Uçlarım Kesik

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

1021

Okunma

Parmak Uçlarım Kesik

Yine yazıyorum parmak uçlarım kesik,
Duvarlar sağır olmuş
Haykırıyorum adını, sesim kısık.
Bir yanım tamam diyor gitme vakti geldi,
Topla pılını pırtını;
Diğer yanım eksik.
Yollar uzuyor önümde
Şerit şerit umutlar, birçoğu yitik
Ve bir yanım geçmişe gülümsüyor acı acı
Ardımda hatıralar silik.
Martılar geçiyor üzerimden,
Göç vakti de değil üstelik!
Tüm düşlerim birer birer eziliyor kanatları altında
Boş odalar gibi kaplıyor yüreğimi sessizlik.
Dilime bir şarkı dolanıyor,
Tam birlikte söylemelik.
Mevsimler değişiyor kafamın içinde,
Takvimler yaprak yaprak dökülüyor
Bir dolu yağıyor kanepenin boş tarafına
Bir içim boşalıyor;
Ne kötü şeymiş sensizlik!..

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Parmak uçlarım kesik Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Parmak uçlarım kesik şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Parmak Uçlarım Kesik şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL