Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
11caferabi12
11caferabi12

Kalbime dokun, aşk konuşsun senle!..

Yorum

Kalbime dokun, aşk konuşsun senle!..

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1016

Okunma

Kalbime dokun, aşk konuşsun senle!..




Tıpkı dünya gibiler, hayat dolu,
Cömert görünüyor gamzeler,
Eskimeye yüz tutmuş ne varsa,
O gamzelerin, yeniden tazeler…


Terli yanakta, o ışığı yansıtıp,
Gözleriyle okşayan gamzen var,
Sellere boğdu beni, sırılsıklamım,
Aşk yağmuru, adasında ateş var…


Kimi şöyle düşünse de, o vasattır;
“Bir mozaik gibi, döşenmiş iki taş”
Hayat onlardan oluşur, bana göre,
Ve kalbe damlayan-dökülen iki yaş…


Kimseyi dağlamamış, yürekleri mis,
Belli, bir alıp - veremediği var benle,
Böyle suskun olduğuma aldanma sen,
Kalbime dokun, aşk konuşsun senle!..

Veysel Kimene
Sevda Şairi
(Kemal Yenice)

© Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.
Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kalbime dokun, aşk konuşsun senle!.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kalbime dokun, aşk konuşsun senle!.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kalbime dokun, aşk konuşsun senle!.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL