Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
N.Kemal Ülkü
N.Kemal Ülkü

Güle Güle Babam

Yorum

Güle Güle Babam

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1538

Okunma

Güle Güle Babam

Bitmeyen bir savaştı yaşamın getirdiği
Bildiğiniz şeyler işte
Her seferinde sonuna gelindiği
Bir iki cümle dökülen dillerden
Hakkını helal et oğlum, sen olmasan…

Ne demekti ki hakkını helal et
Senin yaşadıklarının yanında benden istediğin
Yaşamda ancak bir damla sessizliğinde
Bir bakış çaresiz ve bekleyişte
Ölümü gördüm senin yaşlı bedeninde…

Güle güle babam
Bana verdiklerinle yalnızca bir minnet
ve sevgi var yüreğimde
Paylaştığımız bu hayatın içinde
Bıraktığın anılarınla güle güle...

18.06.2017
Namık Kemal ÜLKÜ

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Güle güle babam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Güle güle babam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Güle Güle Babam şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İmdat TÜRKEL
İmdat TÜRKEL, @imdatturkel
23.6.2017 11:33:02
5 puan verdi
YAZAN YÜREĞİ KUTLUYORUM HOCAM ÇOK GÜZEL OLMUŞ TEBRİKLER SAYGILAR ESEN KALIN
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL