Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Taha Yasin Gülbeyaz
Taha Yasin Gülbeyaz

Bakire AşK...

Yorum

Bakire AşK...

1

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

1371

Okunma

Bakire AşK...

Bakire AşK...

Bir Aşk istiyorum,


Masum dertlere bulaşan şeytanları kovsun,
Hiç bir fani buse tatmamış,
Vefasız,hissiz dolaşan zebanileri vursun,
Duâları örsün,bedduayı üfürsün.


Okşanmamış Aşk istiyorum,
Efkarlı efsunları,hüzünlü dumanları uçursun,
Güle meftun,menekşeyi koklamış,
Lalesi sümbülü,Gülşene şahit olsun,
Kaderi gülsün,kederi def etsin.


Gamzeli bir Aşk istiyorum,

Kelepçeli elleri çözsün,sevdaları tutsun,

Gönül uçuk hazlarla buluşsun,

Yudum yudum kevser şarabı içsin,
Düğünler kurulsun,çağlayanlar çağlasın.




Aşk her şeye layık, Bu Aşk bakire,Her şey O’na feda.



……..Tyg

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bakire aşk... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bakire aşk... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bakire AşK... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
20.11.2017 09:21:54
Bir iyiliği yapan değil, iyiliği gören hatırlamalıdır…
......................................……………. Cicero..

………………………………………. Saygı ve Selamlar…
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL