Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Şair Baki Ortak
Şair Baki Ortak

Bir Daha Gelmem Ben Sana

Yorum

Bir Daha Gelmem Ben Sana

( 3 kişi )

2

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1001

Okunma

Bir Daha Gelmem Ben Sana

Adıyaman dağı duman
Beni ayırdın anamdan
Acımadın Kul Baki’ye
Bir daha gelmem sana

Anadan babadan candan
Dokuz kardeş bir de yardan
Ayırdın sen Adıyaman
Bir daha gelmem sana

Cennet şehri Adıyaman
İçmem artık suyundan
Beni ayırdın babamdan
Bir daha gelmem sana

Nemrutun la övünürsün
Kul baki yi hor görürsün
Sevenleri ayırırsın
Bir daha gelmem sana

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bir daha gelmem ben sana Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir daha gelmem ben sana şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Daha Gelmem Ben Sana şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
28.3.2017 13:57:29
Hoşa gidecek duygular canlı canlı yaşanan şiirin heyecanların toplamı...
Beğendim...
Kutlarım...
..................................................... Saygı ve Selamlar...
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
27.3.2017 22:40:18
5 puan verdi
Sitem hakimdi dizelerde üstat
Kalemin susmasın
_____________________________Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL