Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
ismailturkmen
ismailturkmen

SENI ARAR RUHUM

Yorum

SENI ARAR RUHUM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

568

Okunma

SENI ARAR RUHUM


Seni arar ruhum deli divane
Özlemiş bakışlar bicare
Ey güzel seçmen ne şahane
Seni arar ruhum deli divane

Sensiz gecmiyorki zaman
Hasretin vermiyor ki aman
Ruhum seni arar gözlerin divan

Yanaklarim al al olur duyulunca sedan
Titrer ruhum senden bekler derman
Seni arar ruhum deli divane

Sensiz nefessiz olurum
Kalbime sarar dururum
Sedanı duyunca mutlu olurum
Kalbim seni arar yörük ruhum

Ruhum alev alev sana yanar
Gecenin kafasında gözlerini arar
Yıldızları sen diye kollarına sarar
Içimde bir çocuk seni sorar

Uzanır okşar saçlarını tel tel
Dolaşır kolları.incecik bel
Topla hayallerini ruhunla düşürme gel
Duygular çağların olsun sel
Korkma sevdamizi bilmez el
I.TÜRKMEN 

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Senı arar ruhum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Senı arar ruhum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENI ARAR RUHUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL