Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
KATRE-İ SEVDA
KATRE-İ SEVDA

*Ne De Güzel Yanıldık

Yorum

*Ne De Güzel Yanıldık

( 4 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1442

Okunma

*Ne De Güzel Yanıldık

*Ne De Güzel Yanıldık

Artık duramam buralarda
Issız yokuş
Bir kez daha rüzgâr tutmaz bu çatılar
Ne oldu da bütün sesler yüreğimize geri döndü
İfadesiz konuşuyor
Ne uyuyabiliyorum ne uyanabiliyorum
Usul usul gidiyorum...

Yüreğimin sen hali
Çözülmeyen bir kafes
Her gün kendini boğazlayan
Ölüm diyorlar adına
Eşiğinde uyuyorum
Yarım mesafeler hiç yakamızı bırakmıyor
Haykırdık
Ne de güzel yanıldık
Kendine geçmeyen söz benim.

Kuytu yalnızlığım
Haydi gel bu şehri terk edelim
Kapanıyor gittikçe üstüme
Umudunu yitirmiş çocukluğum ağrıyor
Artık esmiyor kalbim bile yüreğime.
Usul usul gidiyorum
Usul usul...
Usul usul...

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

*ne de güzel yanıldık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz *ne de güzel yanıldık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
*Ne De Güzel Yanıldık şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ilhan ATEŞ (ZAYİ OZAN)
ilhan ATEŞ (ZAYİ OZAN), @ilhan-ates-zayi-ozan
20.3.2017 18:19:02
5 puan verdi
Güzel bir şiir. Hayat yorgunluğu ce olumsuzlukların şiiri. Kutluyorum sizi. Yüreğine gönlüne sağlık.

Selamlar saygilar.


© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL