Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Fatih Özkan
Fatih Özkan

DOSTLUK ÖLDÜ AVRUPADA İZ KALDI

Yorum

DOSTLUK ÖLDÜ AVRUPADA İZ KALDI

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

870

Okunma

DOSTLUK ÖLDÜ AVRUPADA İZ KALDI

DOSTLUK ÖLDÜ AVRUPADA İZ KALDI

Avrupanın Türke düşman kararı.
Özgürlükcü demokrasi D kaldı.
Irkçı faşist polisleri kin kustu.
İt yolladı At yolladı iz kaldı.

Türk milleti katillere uymasın.
İki yüzlü Avrupası onmasın.
Gençliğimiz Hollandada solmasın.
Tarihinde kara leke iz kaldı.

Hele bir getirin Hansı, Helgası.
Unutulmaz Atlı, İtli yarası.
Hollandalı Almanlarda ablası.
Canım yandı unutulmaz iz kaldı.

Hele dur Fatihim, sabret görelim.
Eli Türk bayraklı gardaş sözlerim.
Polis İt olmasın bir dost gözlerim.
Dostluk öldü, Avrupada iz kaldı.
Fatih Özkan 16.03.2017

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Dostluk öldü avrupada iz kaldı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dostluk öldü avrupada iz kaldı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DOSTLUK ÖLDÜ AVRUPADA İZ KALDI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL